collega’s over boers

Wij kunnen natuurlijk heel hard roepen hoe geweldig werken voor Boers Crew Services is. Veel meer zegt het als jouw potentiële nieuwe collega’s je over hun ervaringen met ons Rotterdamse familiebedrijf vertellen. Hier lees je dan ook de verhalen van de mensen op onze werkvloer.

“Het beste uit jezelf halen, daar word ik blij van. Samen met collega’s oplossingen creëren, daar krijg ik energie van. Finance bij de BCS Group is allesbehalve saai en dat maakt dat ik vandaag al uitkijk naar wat morgen te bieden heeft!”

brian, finance directeur

“Na een kleine twee jaar als planner te hebben gewerkt, heb ik de kans gekregen om mijn hart te volgen en een andere functie te bekleden binnen Boers. Een kans die ik niet wilde laten schieten. Boers houdt mij scherp en ik kan mijzelf altijd blijven ontwikkelen.”

Melissa, SALEs Representative

De dynamische, maritieme wereld is onwijs gaaf om in te werken! Iedere ochtend ga ik met plezier naar mijn werk, geen dag is hetzelfde en geen dag is saai. Het familiaire gevoel is altijd aanwezig en het Boers-team is echt een cadeautje om mee samen te werken!

iris, marketing manager

Op de IT & Innovations afdeling zorgen we er niet alleen voor dat alle collega’s een goed functionerende werkplek hebben, maar dragen we ook zorg voor diverse projecten die de organisatie helpt om met de wind in de rug te kunnen varen. Wetende dat we stapje voor stapje het werk voor onze collega’s efficiënter kunnen maken, geeft voldoening. De verbondenheid binnen Boers maakt dat het een plezier is om net dat stapje extra voor elkaar te zetten om een resultaat te bereiken. ” – VINCENT, ICT MEDEWERKER

“de verbondenheid binnen Boers maakt dat het een plezier is om net dat stapje extra voor elkaar te zetten om een resultaat te bereiken”

– Vincent van Krugten, ICT Medewerker

Luister naar je hart want dat klopt, dat heb ik ook gedaan 8 maanden geleden om bij Boers te gaan werken.

Nancy, planner

“Elke dag verbaas ik mij weer hoe snel de tijd gaat als je bij Boers aan het “werk” bent. Je krijgt de ruimte om te groeien en jezelf te zijn bij de BCS Group.”

johan, operations manager

“Geen enkele dag is hetzelfde, voordat je begint weet je nooit wat de dag gaat brengen. Dat en de leuke collega’s maakt het zo leuk om bij Boers te werken.”

linda, operations

“Bijna 2 jaar geleden ben ik bij Boers binnengelopen. Het welkom was, mede door de oude huishond Danko, zeer warm. Op het moment dat ik aan de slag ben gegaan, is de tijd gaan vliegen. “WE DOEN HET SAMEN” is iets wat ik continu voel. Daarnaast zijn het ‘de kleine dingen’ waardoor je je opgenomen voelt binnen de familie. Natuurlijk is het hectisch, maar ook dat maakt alles nou net even wat spannender. Het doel is in ieder geval duidelijk: “de zeeman thuisbrengen!” – DANNY, MANAGER TRANSPORT

“Je werkzaamheden helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het vergroten van je kennis ten aanzien van het hanteren van formele documenten die je persoonlijk kunt toepassen. Als parttime medewerker heb ik een balans gevonden tussen mijn werk en persoonlijke activiteiten.”

Luisa, FINANCE

“Het werken bij Boers Crew Services als chauffeuse vind ik erg leuk. Het werk is veel meer, dan crew vervoeren van A naar B. Het werk is heel divers en uitgebreid. Het werk is nooit saai, hoewel je soms lang moet wachten op crew changing, maakt de lach op hun gezichten weer goed als ze naar huis gaan!”

Young-Ae, Chauffeur

“Vanuit HR vind ik het heel belangrijk dat iedereen het gevoel heeft een onderdeel te zijn van de familie. We doen het met elkaar en het is voor mij heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo uitdagend. “

Jessica, HR-manager

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner